@KTzone » 優惠 - 消閒及旅遊 » 潮遊假期純玩團低至$79

2011-2-11 15:30 kingmama
潮遊假期純玩團低至$79

潮遊假期純玩團低至$79
深圳食足2餐1天團$79
高鐵由廣州去珠海,牡丹,順德美食1天團149.兩天團499
電話報名及查詢23320583,銀行入數

2011-2-11 16:32 ohmylu
"想知道多D資料?可以係邊到搵?
地扯係邊?
"

2011-2-11 17:06 kingmama
潮遊假期,旺角彌敦道610號荷里活商業中心709室"""

2011-2-12 15:21 kingmama
"係咪呢個團?

[img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/167943_189338287761301_124523934242737_590030_942852_n.jpg[/img]3間門市 ~ 旺角(查詢電話:23320583) 元朗 (查詢電話:24792838) 荃灣(查詢電話:233220022)
."

2011-2-12 15:43 goodmama
我朋友上次搵佐公司去玩,好似叫潮遊假期,我朋友話中山團又平又好玩

2011-2-12 15:51 ohmylu
"$89!!!????答車都唔址啦!
哄條女同我一齊去報先
"

2011-2-14 22:42 ohmylu
條女唔肯><"

請埋媽咪同D C9 一齊去, 當100 一個, 請夠5個, 都唔係好貴, 佢一定開心死"

2011-2-23 11:46 kimiko43
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2011-2-28 00:35 goodmama
你報佐團未呀????點報佐咩?我都考慮緊呀

2011-2-28 00:36 kingmama
去旅行社問多D資料吧,D職員應該會詳細同你講下有咩玩

2011-2-28 00:37 killfu
早排先同老豆join過短途公司d團,短程,5星級豪華團話系就昆你嘅.但不過不失丫

,導遊及野食都ok.平平地百零蚊仲想点丫

2011-7-2 19:00 rrcckk
欺騙成份多,未聽過這間旅行社???????????

頁: [1]
查看完整版本: 潮遊假期純玩團低至$79