@KTzone » KT意見議事廳 » KTZONE新板主召募

2008-4-28 18:53 kt君
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2008-4-30 10:19 『路過』
我認為新版主~~

設立試用期制~比較好~:07:

2008-4-30 11:37 =威哥哥=
[quote]Originally posted by [i]『路過』[/i] at 2008-4-30 10:19 AM:
我認為新版主~~

設立試用[color=Red]期制[/color]~比較好~:07: [/quote]
系機制:smile_35:

2008-4-30 11:55 『路過』
[quote]Originally posted by [i]=威哥哥=[/i] at 2008-4-30 11:37 AM:
系機制:smile_35: [/quote]

哈哈~~唔係呀~~

係"試用期"制度~~:04:

2008-4-30 12:43 KTz-毒男
出面好多壇都係有"見習版主"呢家野~

2008-4-30 12:45 =威哥哥=
我地系咪適宜閃入入面傾:tongue2:

2008-4-30 12:48 KTz-毒男
[quote]Originally posted by [i]=威哥哥=[/i] at 2008-4-30 12:45 PM:
我地系咪適宜閃入入面傾:tongue2: [/quote]
衰鬼你咪咁心急啦... :shy2:

2008-4-30 12:50 =威哥哥=
急在好耐啦,仲未夠鐘食lunch:11:

2008-4-30 12:52 KTz-毒男
[quote]Originally posted by [i]=威哥哥=[/i] at 2008-4-30 12:50 PM:
急在好耐啦,仲未夠鐘食lunch:11: [/quote]
就快啦~

2008-4-30 13:19 傻星
[quote]Originally posted by [i]『路過』[/i] at 2008-4-30 11:55 AM:
哈哈~~唔係呀~~

係"試用期"制度~~:04: [/quote]
有冇試食期:smile_47:

玩高官問責@ @?

(仲未開飯....:02:

2008-4-30 13:39 『路過』
[quote]Originally posted by [i]傻星[/i] at 2008-4-30 01:19 PM:
有冇試食期:smile_47:

玩高官問責@ @?

(仲未開飯....:02: [/quote]

過期野你試唔試食丫.....:13:

都話唔好係到吹咯~:14:

2008-4-30 13:43 =威哥哥=
好啦,我地入入面傾啦

尼度都系留番比想做版主ge人留言:smile_40:

2008-4-30 14:58 kt君

2008-5-1 00:58 懿晨
申請為情情愛愛的板主!
雖然本人亳無管理網上討論區的經驗,
但我會努力做好的!(靠各位前輩幫助了)
其實上左KT ZONE都成4年幾
係時間為KT盡一份力!

2008-5-1 11:50 CJ君人
我想申請BT遊戲區及動漫區的板主,願每天花2小時以上重整業務並整理有條,為KT出一番力!!!!

[ Last edited by CJ君人 on 2008-5-1 at 06:28 PM ]

2008-5-1 17:40 小榮xD
我想做電腦講場或電腦軟件的版主@@"
以前試過架論壇..知道基本操作。。

2008-5-2 04:14 ☆°KATA..〃姬
KT,, HAHA 我有個意見,, 但我又想做版主
我唔知應該響發表意見個post 度講定響度講好
所以士旦啦=]

就係咁o既,, 我覺得E家個forum 雖然係真係有好多個"版" 但係我就覺得D TOPIC 好散,,
我唔講一D 我唔熟o既,, 我講NDS XDD (因為我自己好留意)
我發現講NDS o既論壇/子論壇,, 好似除左"電子遊戲" 裡便o既"NDS 遊戲" 就搵唔到其他
而NDS 亦唔只係得遊戲,, 就算用緊果張卡都除左R4, 仲有TT, A 卡, M 卡果D,, 唔應該將所有野都歸落去NDS 遊戲
而且就算部主機都有N 咁多種COLOUR,, 其實要講NDS 真係有好多野可以講
再加上近年呢D 電子遊戲產品興起, 我覺得每款遊戲機都應該有佢地屬於自己o既一個全新o既論壇
同埋我唔發現NDS 區裡面有D 真係好好玩o既遊戲有遊戲討論POST, 我覺得呢D POST 好應該置頂的, HA
好似PSP 咁,, 雖然我唔熟悉
但係果隻MH2G 紅到爆晒炸,, 但係又無討論POST
我覺得呢D POST 完全係有助會員發POST, AND 如果有呢D POST 完全可以顯示到論壇跟得上潮流=] HA!
瀏覽人數都一定會直線上升!
PS" 我覺得每款遊戲機總有佢地值得討論o既地方
只有"GAME" 一PART 實在小得可憐.....浪費左一個超HIT o既討論方向=]

好LA~ 講左咁耐,, 其實我係想申請做NDS 區版主=]
雖然E家未有呢個分區,, 但係希望KT 聽完我講完一大論野之後會考慮分返開呢幾隻遊戲機XDD 開返唔同o既論壇
等個forum 唔洗咁亂,, =]
仲有就係好似我呢D 打開一款機o既真係只係對果款有興趣and 深厚o既資識,, 真係好難同時兼顧晒成個"電子遊戲" 壇ga 我覺得

我就無乜管理論壇經驗,,,
但係.. 我就係果D離開左KTZ 但依然會返離o既人=]
KT,, 因為你回來所以我回來,,,
我希望我可以出一分力重建KTZ =] 我覺得我誠意可嘉AND 好有HEART XDD 絕對可以幫你管理好其中一個論壇=V=

俾個機會我! HAHA

[ Last edited by ☆°KATA..〃姬 on 2008-5-2 at 04:26 AM ]

2008-5-2 04:20 ☆°KATA..〃姬
[quote]Originally posted by [i]☆°KATA..〃姬[/i] at 2008-5-2 04:14 AM:
KT,, HAHA 我有個意見,, 但我又想做版主
我唔知應該響發表意見個post 度講定響度講好
所以士旦啦=]

就係咁o既,, 我覺得E家個forum 雖然係真係有好多個"版" 但係我就覺得D TOPIC 好散,,
我唔講一D ... [/quote]

PS" 另外我發現"遊戲討論區" 區的版主
應該消失左好耐@0@
我希望響KT 你未決定到用邊個做版主OR未決定分返開D 討論區之前
由我離接手住先(假如舊版主無聯絡你的話)

E家"遊戲討論區"呢個區
只係分左NDS GAME,PSP GAME,TV GAME =.="" 真係好少
而且唔知點解又分多左個遊戲攻略區出離--" 好古怪
我覺得首要o既係整理返個區o既整潔先所以無論點都要有個人做=]
俾我試下~ =V= HA

[ Last edited by ☆°KATA..〃姬 on 2008-5-2 at 04:24 AM ]

2008-5-2 19:19 kt君

2008-5-2 19:20 kt君

頁: [1] 2 3
查看完整版本: KTZONE新板主召募